当前在线人数8686
首页 - 博客首页 - 梦使宝贝@缘聚天涯 - 图片阅读 [博客首页] [首页]
挂彩之后
作者:home99
发表时间:2008-11-04
更新时间:2008-11-17
浏览:885次
评论:0篇
地址:10.
::: 栏目 :::
写给准妈妈1
宝宝护理与成长3
写给准妈妈3
为人父母3
英语学习
为人处世
休闲娱乐
理财话题
为人父母2
写给准妈妈2
实用资料
宝宝护理与成长2
为人父母1
其它
医药健康话题
写给新妈妈
宝宝护理与成长1
异国他乡

小宝右眉上的伤口已经差不多要好了, 仅借此记一下, 希望不要留下什么疤痕.


下面是10个健康是非题, 有兴趣的话请大家答答看, 自测一下, 过两天我再贴答案啊(已经贴出).

TRUE OR FALSE?

1. The thinner you are, the longer you'll live.

2. Sleeping at least 8 hours a night can add several years to your life.

3. Early retirement will protect you from life-shortening job stress.

4. People who eat candy live longer than those who don't.

5. Giving up meat and animal protein will increase your lifespan.

6. Running is harder on your body than walking and will shorten your lifespan.

7. Volunteering for the bake sale, the book club and a charity race will help you live longer.

8. Your single girlfriends, with their incessant yoga and Pilates, will live longer than you.

9. The best way to stave off the negative effects of aging is to dread getting older.

10. Driving a black car ups your risk of getting into a potentially life-threatening accident.


已经很晚了,不过还是赶紧更新一下啊,答案如下:

1. The thinner you are, the longer you'll live.

Answer: FALSE
Underweight people have shorter life spans than their in-shape peers, as do people who are obese. Older women with just a few extra pounds are actually protected against age-related health conditions. The bottom line: Maintain a healthy BMI.

从以上看,太瘦了未必是好事啊。

2. Sleeping at least 8 hours a night can add several years to your life.

Answer: FALSE
People who sleep five to seven hours a night have better survival rates than those who sleep 8 or more, or 4 or less, according to a study from the University of California, San Diego. Too much snoozing could be a sign of depression or other health issues. Learn how sleep affects your memory.

从以上看,睡眠5-7个小时比较合适,太长太短似乎都不是最好。

3. Early retirement will protect you from life-shortening job stress.

Answer: FALSE
Keeping busy may be the key to living longer: One study found that people who retired at age 65 outlived coworkers who retired at 55.

从以上看,早退休并不好,人还是忙碌充实些比较好。

4. People who eat candy live longer than those who don't.

Answer: TRUE
A Harvard study found that people who indulged in sweets a few times a month -- including dark chocolate with heart-healthy polyphenols-- lived about 11 months longer than abstainers.

从以上看,每个月吃些CANDY特别是dark chocolate可以延年益寿啊。

5. Giving up meat and animal protein will increase your lifespan.

Answer: FALSE
Don't ditch low-fat dairy or fish rich in omega-3s: In a German study comparing vegetarians, vegans (who eat no dairy or eggs), and moderate vegetarians (who eat fish), the moderates lived longest -- and vegans the shortest.

从以上看,完全素食似乎并不好,需要吃些鱼才利于健康长寿啊。

6. Running is harder on your body than walking and will shorten your lifespan.

Answer: FALSE
People who exercise moderately (as in, a 30-minute walk) 5 days a week live 1.5 years longer than non-movers, according to a 2005 Dutch study. But running that same half-hour tacks almost 4 more years onto your lifespan.

从以上看,运动有利于健康,跑步比散步似乎更好啊。

7. Volunteering for the bake sale, the book club and a charity race will help you live longer.

Answer: TRUE
Engaging in social, productive activities, such as the church bake sale or the local running club, can add four years to your life, according to researchers from Harvard.

从以上看,乐于助人者长寿啊。

8. Your single girlfriends, with their incessant yoga and Pilates, will live longer than you.

Answer: FALSE
Married women live about four years longer than singles, according to a 1995 study from the University of Chicago. A happy, supportive relationship can improve both financial and mental wellbeing, researchers say.

从以上看,婚姻幸福,家庭美满可以使人长寿啊。

9. The best way to stave off the negative effects of aging is to dread getting older.

Answer: FALSE
Adults with positive self-perceptions of aging live almost 8 years longer than those with bad attitudes, according to research from Yale.

从以上看,积极乐观对待AGING才有利于健康长寿。

10. Driving a black car ups your risk of getting into a potentially life-threatening accident.

Answer: TRUE
Black cars are almost four times more likely to be involved in an accident than silver cars, which are the safest, according to research from New Zealand that analyzed 1,000 accident reports.

从以上看,黑色车出事故率差不多是银色车的4倍,故为安全起见,还是少开暗色的车为妙啊。




[上一篇] [下一篇] [发表评论] [写信问候] [收藏] [举报] 
 
暂无评论
 
用户名: 密码:
发表评论
评论:
[返回顶部] [刷新]  [给home99写信]  [梦使宝贝@缘聚天涯首页] [博客首页] [BBS 未名空间站]
 
Site Map - Contact Us - Terms and Conditions - Privacy Policy

版权所有BBS 未名空间站(mitbbs.com) since 1996